Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


Stipsa d.o.o. Split

                                
www.stipsa.hr
Stipsa d.o.o. Split, Hrvatska (Croatia) - Ovlašteni distributer za Glamox Heating (Glamox grijanje), Elektra (podno grijanje i zaštita od zamrzavanja), Olsberg (električne termopeći), Pirelli (brodski kablovi), Glamox rasvjeta
Klikova:463, Glasova:45, Ocjena:3,67


DI Čazma

                                
www.di-cazma.hr
Osnovna djelatnost je prerada drva i proizvodnja polugotovih i gotovih proizvoda od drva. Specijalizirali smo se u podrucju izrade namještaja za domaćinstva, poslovne i ugostiteljsko-hotelijerske prostore. Iz proizvodnog programa izdvajamo kuhinje, spavaće i dječje sobe, kupaonski namještaj.
Klikova:340, Glasova:3, Ocjena:3,67


Najjeftiniji proizvodi u Hrvatskoj

                                
www.najjeftinije.net
Pomažemo vam da kupujete jeftinije. Popis najjeftinijih proizvoda (prehrana, gradnja, tehnika, auto-moto...) koje smo pronašli u hrvatskim trgovinama.
Klikova:512, Glasova:224, Ocjena:3,67
SanStan

                                
www.sanstan.hr
Portal koji je stvoren isključivo u namjeni razvoja tržišta nekretnina u Republici Hrvatskoj.U internetskim prezentacijama nekretnina nudimo 3D prezentacije nekretnina kao što su panoramske snimke nekretnina (lokacija, interijera, eksterijera itd.)
Klikova:408, Glasova:81, Ocjena:3,63


Obrtničko poduzetnička zadruga Feniks

                                
www.opz-feniks.hr
Izgradnja i prodaja kuća, stanova i građevinskog materijala
Klikova:431, Glasova:40, Ocjena:3,63


Traktori i poljoprivredna mehanizacija

                                
www.traktori.hoola.hr
Veliki izbor traktora i poljoprivredne mehanizacije. Izdvajamo traktore IMT, TAFE, ZETOR, EUROWOLF... Krediti do 10 godina bez jamaca, učešća i hipoteka.
Klikova:468, Glasova:40, Ocjena:3,62


Tehno-dom d.o.o.

                                
www.tehno-dom.hr
Tvrtka TEHNO-DOM d.o.o. osnovana je 1990., u privatnom je vlasništvu g. Ivana Mikše i trenutno ima 8 zaposlenih. Tvrtka je specijalizirana za veleprodaju i maloprodaju kompletnog instalacijskog materijala za grijanje, vodu, kanalizaciju i klimatizaciju, kao i za izvođenje instalaterskih radova.
Klikova:232, Glasova:41, Ocjena:3,61


Computer shop Očko

                                
www.ocko.hr
Pouzdana + sigurna + ušteda i do 50% = HP Pavilion, Compaq Presario predstavljena, 2nd choice, prijenosna notebook i osobna PC računala! Provjerite odmah jer količine su ograničene!! Dostava u roku 24 sata po cijeloj RH! Plačanje: gotovina ili mastercard kartica zagrebačke banke - kredit do 24 mjeseca uz minimalnu kamatu!
Klikova:441, Glasova:7, Ocjena:3,57


AVR audio&video

                                
www.avr.hr
Online trgovina projektora, plazma zaslona, kućnih kina, kamera i druge audio&video opreme.
Klikova:224, Glasova:23, Ocjena:3,57


BarInfo.hr

                                
www.barinfo.hr
Sve za vaš bar na jednom mjestu. Piće i hrana, oprema, usluge, interijer. Najveći popis dobavljača opreme i potrepština za vaš bar ili ugostiteljski objekt.
Klikova:4118, Glasova:521, Ocjena:3,56


Propero - Hrvatski internet shop

                                
www.propero.hr
Propero je najveći Hrvatski internet shop sa preko 11000 artikala razvrstanih u 12 kategorija (TehnoShop, Glazbeni instrumenti, Auto-Moto, Kuća-Vrt, Zdravlje, Moda i ljepota, Art shop, Bebe i Djeca, Knjige, CD shop, Filmovi, Video igre). Propero nudi i mogućnost plaćanja kreditnim karticama on-line, izrada ponude za gotovinsko plaćanje i besplatnu dostavu za iznose računa preko 1000 kn za područije cijele Hrvatske.
Klikova:285, Glasova:9, Ocjena:3,56


VSC Trgovina - prodaja računala

                                
www.vsc-trgovina.com
Prodaja računala poznatih proizvođača uz jamstvo i dostavu te osiguran servis. Velik izbor informatčke opreme po najpovoljnijim cijenama. Osim već gotovih konfiguracija u našoj trgovini možete kupiti i pojedine komponente, te programe za Vaš posao.
Klikova:368, Glasova:8, Ocjena:3,50
Mobitel

                                
www.intertrg.com/kontakt.php
E trgovina mobitel,mobiteli,oprema za mobitele,punjaći,baterije za mobitele,online internet mobitel,sve za mobitel INTERTRG.
Klikova:322, Glasova:2, Ocjena:3,50


Izrada BONZAIA DRVACA

                                
www.bonzai-drvca.com
IZRADA BONZAIA OD ŽICE I STAKLENIH PERLICA NA KAMENU ILI DRVETU ,IZRADA PO ŽELJENOJ VELIĆINI,BOJI DIZAJNU...
Klikova:113, Glasova:6, Ocjena:3,50


OPG Črnčec Radovan

                                
www.kupinko.com
Naše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo specijalizirano je za proizvodnju jagodičastog i bobičastog voća. Naš cilj je proizvodnja kvalitetnog voća i voćnih vina po pristupačnim cijenama, a naš najveći uspjeh je zadovoljan potrošač.
Klikova:189, Glasova:6, Ocjena:3,50


Rog-Joma

                                
www.rog-joma.hr
Rog-Joma d.o.o. - velika ponuda bicikala, biciklističke i fitness opreme. Zastupnici smo za Trek, Fuji, Gary Fisher, Klein i Peripoli bicikle.
Klikova:305, Glasova:8, Ocjena:3,50


DSK trgovina

                                
www.dsk.hr
Veleprodaja, maloprodaja i ugradnja opreme i materijala za centralno grijanje, vodoinstalaciju, klimatizaciju, solarno grijanje, kao i prodaja alata za obradu cijevi, ručnih i električnih alata na području cijele Hrvatske sa prodajno-izložbenim centrima u Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku. U sklopu tvrtke nalazi se i projektni ured, kao i ovlašteni servis renomiranih svjetskih proizvođača.
Klikova:398, Glasova:11, Ocjena:3,45


INTERTRG E trgovina online kupovina web shop

                                
www.intertrg.com
Najveca e trgovina u hrvatskoj,kupovina proizvoda preko interneta,klima uređaji,mobiteli,oprema,toneri,prodaja,telefonski,raćunala,foto aparati,tv dvd,oprema,mobitele,za,filmovi,cijena,memorijske kartice,literatura,fotoaparati,baterije,punjači,kućanski,printeri
Klikova:508, Glasova:7, Ocjena:3,43


Internet Oružarnica Replikart

                                
www.replikart.com
Ponuda 1. internet oružarnice u Hrvatskoj sastoji se od kvalitetnih reprodukcija povijesnog hladnog oružja. U ponudi su europski i japanski mačevi, katana, wakizashi, tanto, bodeži, noževi, rapiri, sablje, fantasy i filmsko oružje, sjekire, helebarde, oklopi, štitovi, samostreli,... Online plaćanje kreditnim karticama omogućeno je preko T-com servera.
Klikova:314, Glasova:8, Ocjena:3,38


Cvijetak mali, cvjećarnica i internet cvjećarnica

                                
www.cvijetakmali.hr
Izaberite cvijeće za svaku prigodu iz naše internet cvjećarnice. Naručite cvijeće po Vašoj želji ili cvijeće za Vaše vjenčanje. Saznajte ponešto o njezi i jeziku cvijeća.
Klikova:129, Glasova:6, Ocjena:3,33
Najbolji

Tintarnica

Online prodaja potrošnog materijala za ispisivanje: tinti, tonera i ribona
www.tintarnica.com