1

Preview by Thumbshots Moj stomatolog                                 
www.mojstomatolog.com.hr
U svakodnevnom govoru često koristimo pojam zubar, a na natpisima pojedinih ordinacija susrećemo se s titulama stomatolog, doktor stomatologije i doktor dentalne medicine. Koja je razlika između ovih naslova i postoji li ona uopće? Ukratko, razlike nema.
Klikova:29, Glasova:1, Ocjena:5,00Preview by Thumbshots Stomatološka ordinacija Jurica Hodak dr. med. dent.                                 
www.juricahodak.hr
Vrhunska stomatološka usluga, zadovoljni i sretni pacijenti predstavljaju misiju ordinacije Jurica Hodak. Jednostavno, težimo najboljem: najkvalitetnijoj usluzi, vrhunskim tehničkim i tehnološkim aparatima te profesionalnom stomatološkom timu.
Klikova:23, Glasova:1, Ocjena:5,00Preview by Thumbshots Stomatološka ordinacija dr. Ivan Miletić                                 
dental-miletic.com
Stomatološka ordinacija dr. Ivan Miletić pruža stomatološke usluge kao što su implantati, krunice, mostovi, izbjeljivanje zuba, zubni rendgen i drugo.
Klikova:21, Glasova:1, Ocjena:5,00Preview by Thumbshots stomatološka ordinacija, zubar, zubna ordinacija, stomatolog, rijeka                                 
www.dental-hrstic.com
stomatološka ordinacija dr.Mila Hrstić, Rijeka, Zubna ordinacija, zubar, stomatolog, Rijeka.
Klikova:304, Glasova:63, Ocjena:4,60Preview by Thumbshots Centar Zdravlja // Portal za zdravlje i ljepotu                                 
www.centar-zdravlja.net
Portal www.centar-zdravlja.net pruža uvid u bazu podataka, liječničkih ordinacija, bolnica, zdravstvenih ustanova, fitness i wellness centara, te drugih subjekata vezanih uz zdravlje i ljepotu. Portal nudi jednostavan način pretraživanja i pregledan ispis informacija kako bi korisnicima što je više moguće olakšao pronalaženje željenih informacija. Cilj portala je unaprijediti kako zdravstvenu uslugu u Republici Hrvatskoj tako i svijest korisnika portala tj. građana Republike Hrvatske o neophodnoj brizi za vlastito zdravlje.
Klikova:203, Glasova:4, Ocjena:4,00


Preview by Thumbshots Privatna stomatološka ordinacija dr. Blaženka Bilandžić                                 
split-dent.com
Stomatološka ordinacija i zubnotehnički labratorij. Godine iskustva, najbolja tehnička opremljenost, korištenje najkvalitetnijih materijala, izobrazba i primjenjivanje najsuvremenijih metoda u radu, te garancija na sve radove doveli su nas na sam vrh u struci.
Klikova:380, Glasova:8, Ocjena:3,88Preview by Thumbshots Privatna stomatološka ordinacija dr. Željka Stolar                                 
www.drstolar.hr
Stomatološka ordinacija sa tradicijom od 1990.godine pruža usluge kompletnog stomatološkog programa, uz posebnu pažnju malim pacijentima, osobito na spriječavanju i liječenju karijesa. Za liječenja karijesa koristimo najnoviju tehnologiju sa plinom ozonom bez brušenja i boli sa aparatom HealOzone
Klikova:521, Glasova:22, Ocjena:3,68Preview by Thumbshots Stomatološka ordinacija dr. Vindakijević                                 
www.stomatoloski-centar-omega.com
Stomatološka ordinacija s cjelokupnom uslugom liječenja i zbrinajvanja stomatognatog sustava. Liječenje i terapija zubi najmodernijim tehnikama i garancijama uz vrhunsku kvalitetu i garanciju. Stomatologija za djecu i odrasle.
Klikova:483, Glasova:3, Ocjena:3,67Preview by Thumbshots Poliklinika Azabagić                                 
www.poliklinika-azabagic.com
Poliklinika Azabagić
Klikova:421, Glasova:72, Ocjena:3,67Preview by Thumbshots Zubari - Stomatološke ordinacije                                 
zubari.50webs.com
Popis svih stomatoloskih ordinacija koje imaju svoje web stranice + opis usluga koje nude!
Klikova:973, Glasova:9, Ocjena:3,00Preview by Thumbshots Dentorium - Stomatološke ordinacije Žgombić                                 
www.dentorium-zgombic.hr
Estetska stomatologija, Implantologija, Protetika, Tretman bolesti parodonta, Ortodoncija, Endodoncija - tretman korjenskih kanala, Funkcijska dijagnostika i terapija, Dječja stomatologija, Premedikacija, Oralna kirurgija, GBR + GTR
Klikova:121, Glasova:1, Ocjena:1,00www.antiage.hr
Beauty&health portal koji nudi svakodnevne novosti i brojne druge korisne informacije iz podrucja ljepote, zdravlja, mode i lifestyla.
Klikova:39, Glasova:0, Ocjena:0,00www.stomatologija-vuckovic.hr
Stomatološka ordinacija dr. Inge Vučković, nadograđuje svoja znanja, uvodi nove tehnologije i metode te Vam je u mogućnosti pružiti vrhunske stomatološke usluge.
Klikova:61, Glasova:0, Ocjena:0,00www.stomatoloskaordinacija.hr
Stomatološka ordinacija se bavi temama iz estetske stomatologije, protetike, implantologije, oralne kirurgije, ortodoncije
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00kalmar.hr
Moderno uređena ordinacija u Rijeci. Stručan tim liječnika pružit će Vam vrhunsku stomatološku zaštitu i dijagnostiku: izbjeljivanje zubi, implantologija, implantati, estetska stomatologija, cad cam protetika, oralna kirurgija.
Klikova:10, Glasova:0, Ocjena:0,00www.croazia-dentista-sorriso.com
Stomatološka ordinacija Sorriso - U ordinaciji pružamo kompletno lijecenje, biramo najprikladniji pristup svakom pojedincu, i to na besprijekoran nacin, sa maksimalnom ozbiljnošcu. Naša kontinuirana, neprekidna edukacija, kako bi uvijek bili u korak sa suvremenim tehnologijama i metodama rada, proizlazi iz brige da pacijentu pružimo izvrsnu uslugu.
Klikova:17, Glasova:0, Ocjena:0,00www.dentalstudio-ruzevic.hr
Klikova:13, Glasova:0, Ocjena:0,00www.dental-centar-dubravica.hr
U našoj stomatološkoj poliklinici Dental Centar Dubravica Vodice Šibenik dobivate na jednom mjestu sve vrste stomatoloških usluga, pocevši od najjednostavnijih preventivnih i estetskih usluga pa sve do složenijih oralno-kirurških i suvremenih implantoloških usluga.
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00www.smilestudio.hr
Luksuzno i moderno opremljena stomatološka ordinacija Smile studio u Rijeci. Smile studio je obiteljski vođena ordinacija, a naš cilj je da Vam uz postojeća suvremena rješenja i materijale ponudimo svoje vrijeme, energiju, iskustvo, misli…..i srce. Nasmijan i zadovoljan pacijent najbolji je dokaz da svoj posao obavljamo kvalitetno, pa zar to nije dovoljan razlog da i Vi ne izađete s osmijehom na licu?
Klikova:12, Glasova:0, Ocjena:0,00www.stomatolog-sebrek.hr
Stomatološko liječenje i terapija najmodernijim tehnikama, uz vrhunsku kvalitetu i garanciju. Za djecu i odrasle.
Klikova:58, Glasova:0, Ocjena:0,00Free thumbnail preview by Thumbshots.org