Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


iSpace - socijalna mreža

  0.0
www.ispace.hr
ISPACE je Vaše internetsko mjesto na kojem nikada nije dosadno! Internetna i mobilna zajednica sa preko 45.000 članova u HR i više od 35.000 u SLO koja donosi iznenađenja, lude provode, FREE drink i upade u klubove, koncerte i mega partye, FREE sms i mms sa web-a , sudjelovanje u nagradnim igrama, razni besplatni sadržaji (pozadine, igrice, tonovi za mobitel). Pišite svoj blog, dodajte fotografije, ako Vam sve to dosadi možete čitati i najnovije vijesti, pratiti najave događaja i još mnogo toga...
Klikova:19, Glasova:0, Ocjena:0,00


Perišić | Hosting & web development

  0.0
www.perisic-webdesign-hosting.com
WEB SITE - već od 750 kn! - E-commerce sustavi (web shop) - Paketi za apartmane (booking kalendar, questbook, forma za upit, fotogalerije, video, glazba, animacije) već od 750 kn! - CMS paketi - Full flah web stranice - Sustavi za nekretnine, turizam i automoto - web oglasnici - aukcije - html/flash stranice već od 750 kn! - hosting sa uključenom domenom već od 150kn/godišnje, - Google Ad Words - 7 godina iskustva i više od 150 referenci www.perisic-webdesign-hosting.com info@perisic-webdesign-hosting.com 0989685076
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00


MojShopping

  0.0
www.mojshopping.com
MojShopping nudi usluge posredovanja pri kupnji proizvoda iz američkih web trgovina. MojShopping usluge uključuju naručivanje proizvoda u SAD-u, usluge konsolidacije više narudžbi u jednu pošiljku, te usluge organiziranja dostave kupljenih proizvoda do adrese naručitelja. MojShopping se ne bavi direktnom prodajom. MojShopping.com je podružnica Adria USA LLC, tvrtke u hrvatskom vlasništvu sa sjedištem u SAD-u.
Klikova:16, Glasova:0, Ocjena:0,00


Plusbin servis računala i izrada internet stranica

  0.0
www.plusbin.com
Kompletna usluga u rješavanju problema vezanih za servis računala; izrada internet stranica i postavljanje web stranica na internet.
Klikova:16, Glasova:0, Ocjena:0,00


Art X Media

  0.0
www.artxmedia-design.hr
marketing i dizajn agencija,Split Hrvatska
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00
Izrada web stranica

  0.0
www.izradawebstranica.biz
Skupina apsolvenata na Fakultetu elektrotehnike i računarstva koja po vrlo povoljnim cijenama izrađuje web stranice vrhunske kvalitete te se brine da stranice imaju izuzetno visok rejting na web pretraživačima Google, Yahoo, Msn, Pogodak...
Klikova:187, Glasova:0, Ocjena:0,00


Favor informatika Poreč

  0.0
www.favor.hr
Obrt za informatičke usluge, razvoj web stranica, projektiranje informacijskih sustava, konzaltig, edukaciju i prijevode.
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


Numerus d.o.o.

  0.0
www.numerus.hr
Za računovodstvene, knjigovotstvene i usluge aplikacijskih rješenja
Klikova:10, Glasova:0, Ocjena:0,00


Navedi.me - katalog firmi

  0.0
www.navedi.me
Navedi.me - pregledni katalog firmi i pretraživač linkova - najpopularniji među korisnicima! Najnovije vijesti, vremenska prognoza, kursna lista.
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00


Facebook Hr

  0.0
www.facebook-hrvatska.com
Facebook HR je hrvatski Blog o Facebooku. Donosimo vam najnovije novosti, članke, tekstove, vijest, tutorijale, pomoć, igre i igrice, aplikacije (apps) i zanimljivosti, pisane u obliku bloga, o danas najpopularnijoj društvenoj mreži, Facebooku. Facebook HR je stranica na kojoj možete naći sve o Facebooku na jednom mjestu.
Klikova:16, Glasova:0, Ocjena:0,00


Elektronska cigareta

  0.0
www.luka.infostrana.com
Pusenje bez katrana i karcogenih otrova,cist nikotin.
Klikova:277, Glasova:0, Ocjena:0,00


Hrvatski Portali - najopširnije recenzije hrvatskih portala

  0.0
www.hrvatskiportali.com
Web portal specijaliziran za pisanje recenzija portala hrvatskog govornog područja, zajedno s pozitivnim i negativnim stvarima moguće je i komentirati željeni portal, te pročitati komentare ostalih korisnika.
Klikova:29, Glasova:0, Ocjena:0,00


MP Računala

  0.0
www.mpracunala.com
Izrada održavanje internet stranica, SEO optimizacija, internet marketing, Oglašavanje apartmana, hotela, soba, kampa i privatnih smještaja na internetu diljem europe: Njemačka, Švicarska, Češka, Hrvatska, Austrija i tako dalje Nudimo Kvalitetno servisiranje i održavanje računala i računalne opreme.
Klikova:6, Glasova:0, Ocjena:0,00


Štedne žarulje

  0.0
www.stednezarulje.hr
Štedne žarulje, najpovoljnija ponuda i dugoročna ušteda. Web shop žarulja, ponuda Xavax LED svjetiljaka, LED žarulja i reflektora.
Klikova:10, Glasova:0, Ocjena:0,00


Hama Internet trgovina

  0.0
www.hama.hr
Hama - oprema za digitalni fotoaparat, videokameru, mobilni telefon, prijenosno računalo, PC, mp3, kućno kino, klasične fotografije, kabel i satelit, okviri za slike ...
Klikova:8, Glasova:0, Ocjena:0,00


WISP.HR

  0.0
wisp.hr
Bežični internet
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00


SYNAPSE.HR - iTECH Portal, Zabavne i Recenzirane Vijesti i novosti iz web biznisa

  0.0
synapse.hr
iTECH Portal, Recenzije Hardvera, Softvera, najnovije Biznis Vijesti i Novosti s portala web tehnologija i interneta, te najnovije iPhone i Android aplikacije na tržištu u Hrvatskoj i Eu.
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


PDA Vijesti

  0.0
www.pdavijesti.com
PDA Vijesti su prvi specijalizirani portal za ručna računala. Donosimo vijesti o ručnim računalima, softwareu i hardwareu, te recenzije. Portal sadrži forum i oglasnik.
Klikova:225, Glasova:0, Ocjena:0,00


MojPortal

  0.0
www.mojportal.com
MojPortal, portal nove generacije
Klikova:299, Glasova:0, Ocjena:0,00


Informus - IT za šaku kuna

  0.0
informus.com.hr
IT sustav za male i srednje firme/obrte. Server, mail, backup, file sharing, nadzor i održavanje sustava te nabava informatičke opreme sve na jednom mjestu i za šaku kuna.
Klikova:3, Glasova:0, Ocjena:0,00
Najbolji

Tintarnica

Online prodaja potrošnog materijala za ispisivanje: tinti, tonera i ribona
www.tintarnica.com

ITnovosti

Hrvatske IT novosti na jednome mjestu - Pregled informacijskih i telekomunikacijskih novosti na hrvatskome jeziku iz raznih izvora.
www.itnovosti.com

Prijenosnik.com

Pregled najpovoljnijih prijenosnika u Hrvatskoj
www.prijenosnik.com

ie-centar

Prodaja stolnih i prijenosnih računala i računalne opreme
www.ie-centar.hr