Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


Klet Cinkuš

  0.0
www.kletcinkus.hr
Klet Cinkuš nalazi se u Demerju, nedaleko od Zagreba i pruža užitak za nepce i dušu.
Klikova:34, Glasova:0, Ocjena:0,00


Mlin d.o.o. Podravske sesvete - Prodaja brašna

  0.0
mlin-info.hr
Mlin d.o.o. Podravske Sesvete je trgovačko društvo za preradu i promet žitarica, sa dugom i bogatom tradicijom proizvodnje brašna.
Klikova:200, Glasova:0, Ocjena:0,00


Pakam d.o.o. pakira šećer, med, limun za kafiće

  0.0
www.pakiranje.hr
Pakam do.o. bavi se pakiranjem ugostiteljskog šećera, meda, limuna, čokolade za potrebe konzumacije u kafićima i restoranima.
Klikova:11, Glasova:0, Ocjena:0,00
Pčelarstvo Drvar

  0.0
www.drvar.com
Pčelarstvo Drvar u Krapinsko-zagorskoj županiji proizvodi cvjetni, bagremov i livadni med.
Klikova:7, Glasova:0, Ocjena:0,00


Ekološka vina Enjingi

  0.0
www.enjingi.hr
Vina obitelji Enjingi tradicionalno su čudesna. Nije ih mijenjala povijest niti je na njihove okuse utjecala socijalna i društvena stvarnost prostora u kojemu su sazrijevala.
Klikova:7, Glasova:0, Ocjena:0,00


Restoran Feral Rovinj

  0.0
www.restoranferal.com.hr
Kada prelistate naš specifičan jelovnik, uočiti ćete jedinstvenu koncepciju istoga koja se temelji većim dijelom na istarsko-narodno-mediteranskoj kuhinji te dijelom koji je posebno razrađen za specifičnu ponudu ferala. Nadalje uočiti ćete i jela koja se temelje na medunarodnoj kuhinji sa elementima *Nouvelle cuisine*. Sva tjestenina u ponudi osim špageta ručno je rađena bez konzervansa u vlastitom pogonu za proizvodnju tjestenine. Slastičarski dio (osim sladoleda) je također proizvod vlastitog umijeća feralove kuhinje. Istarski pršut, ovčji sir, kobasice i ombolo su plod domaće proizvodnje. Ribu, rakove i školjke nabavljamo svakodnevno od poznatih rovinjskih ribara. Domaći kruh pečemo svakodnevno. Vjerujemo da ćete se u našem restoranu ugodno osjećati, za što ce se pobrinuti pored kuhinjskog i uvijek ljubazno i uslužno osoblje u sali.
Klikova:6, Glasova:0, Ocjena:0,00


Regionalna Veletržnica Benkovac

  0.0
www.veletrznica-benkovac.hr
Regionalna veletržnica Benkovac iznajmljivanje rashladna komora i hladnjača. Veletržnica Benkovac veliki kapaciteti komora i skladišta ...
Klikova:12, Glasova:0, Ocjena:0,00


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Antunović

  0.0
www.opgantunovic.hr
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Antunović iz Kune na poluotoku Pelješcu bavi se ugostiteljskom djelatnošću proizvodnje i posluživanja hrane iz domaćeg uzgoja i organskog porijekla.
Klikova:4, Glasova:0, Ocjena:0,00


ORBIT - prerada plastike

  0.0
www.orbit.hr
- proizvodnja folije od HDPE i LDPE - proizvodi za građevinarstvo: distanceri za betonsko željezo, distanceri fuga, pričvrsnice i tiple - prodaja rabljenih strojeva za preradu plastike
Klikova:11, Glasova:0, Ocjena:0,00


Vinoteka Vintana

  0.0
www.vintana.hr
Vinoteka Vintana
Klikova:15, Glasova:0, Ocjena:0,00


Najbolji