Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


INTERMONT

  0.0
www.intermont.hr
Spušteni stropovi, pregradni zidovi, suha žbuka, obloge zidova, uređenje potkrovlja, suhi estrih- pod, štukature Orac Decor, indirektna rasvjeta, „zvjezdano nebo“, radovi sa Knauf, Rigips, Placo, Lafarge, Promat, Fermacell, Wedi pločama, mineralni stropovi Amf, Armstrong, Owa, lamel metalni stropovi Hunter Douglas, klizna vrata, obloge kamina, ...
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


Cortez Home

  0.0
www.cortez.hr
Cortez Home je mali obiteljski dućan sa (većinom) ručno izrađenim dekorativnim i korisnim predmetima za kućanstvo. Nalazi se u samom centru Zagreba u Importanne trgovačkom centru kod glavnog željezničkog kolodvora. Prodajni asortiman uključuje ručno izrađene ženske, muške i dječje kuhinjske pregače, dekorativne jastuke i jastučnice, mirisne vrećice i privjeske sa sušenom lavandom, ručno oslikane ukrašene boce za žestoka pića, ulje i ocat, stoljnjake, zavjese i dekore, kuhinjske krpe, podmetače te salvete...i mnoštvo drugih zanimljivih predmeta.Također mnogi šivani predmeti mogu se izraditi po mjeri i želji kupca.
Klikova:2, Glasova:0, Ocjena:0,00


Praonica rublja – Dubinsko čišćenje | Servis Neda Split

  0.0
www.pranje-tepiha-split.com.hr
Praonica rublja Split - Neda, Nudimo usluge pranja, sušenja i peglanja za tvrtke i kućanstva. Antialergisko kemijsko i dubinsko čišćenje na Vašoj adresi.
Klikova:4, Glasova:0, Ocjena:0,00
Fons trgovina d.o.o.

  0.0
www.fons.hr
Grijanje, hlađenje, kupaonska oprema, keramičke pločice. To je samo dio naše ponude koju možete pronaći u našem prodajnom salonu u Prečkom.
Klikova:2, Glasova:0, Ocjena:0,00


Viridis - Drvni klaster Virovitičko-podravske županije

  0.0
www.viridis.hr
Viridis je osnovan 2011. kao neprofitna udruga. Tvrtke članice Klastera zapošljavaju oko 350 djelatnika i u Klasteru ih povezuju slični ciljevi poslovanja.
Klikova:1, Glasova:0, Ocjena:0,00


Vodoterm Bjelovar

  0.0
vodo-term.hr
S obzirom da svaki dan počinje i završava u kupaonici, jako je bitno odabrati kvalitetne sanitarije i namještaj za vašu kupaonicu. Tvrtka Vodoterm d.o.o. prije svega se bavi prodajom opreme za kupaonicu, kao što su sanitarije, kupaonski namještaj, keramika, vodovodne instalacije, te svega ostaloga za vašu kupaonicu. Osim kupaonske opreme Vodoterm Bjelovar u svojoj ponudi ima i sve potrebno za centralno grijanje, plinske instalacije, klimatizaciju, kanalizaciju, te mnoge druge proizvode po pristupačnim cijenama. Budući da radimo samo sa najkvalitetnijim poslovnim partnerima dobavljačima kao što su Vaillant, Centrometal, Roltechnik, Oventrop, te mnogim drugima, kvaliteta naših prozvoda nikada nije bila upitna. Pa tako u našem webshopu možete pronaći najkvalitetnije tuš kabine, mješalice, umivaonike, radijatore, kupaonske pločice... Također, naši zaposlenici već se dugi niz godina bave ovim poslom, te će vam svojim bogatim znanjem i iskustvom pomoći pri odabiru onoga što vam je potrebno, te odgovoriti na sva vaša pitanja i zahtjeve. Stoga ukoliko uređujete dom, prije svega kupaonicu, odaberite nešto iz našeg širokog asortimana sanitarne keramike, grijanja i klimatizacije.
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


Asta Zagreb

  0.0
www.asta-zagreb.hr
Asta Zagreb - Prodaja, konzalting i ugradnja podnih obloga za stambene, poslovne i javne prostore
Klikova:6, Glasova:0, Ocjena:0,00


Delight- prodaja rasvjetnih tijela

  0.0
www.delight.hr
Delight rasvjetna tijela nudi sve vrste zidnih,stopnih i podnih svjetiljkih, LEd tuba, cijevi te lustera i rasvjete za namještaj i bazene.
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


VitrA - sanitarna keramika i prateća oprema.

  0.0
vitra.com.hr
VitrA proizvodnja sanitarne keramike poput; ugradbeni vodokotlići, mehanizmi za vodokotliće, ispirači, wc sjedalice,poklopci i prateće opreme za vaše kupaonice.
Klikova:54, Glasova:0, Ocjena:0,00


Ambient – Bijela tehnika i namještaj

  0.0
www.ambient.hr
Ambient.hr je portal i webshop za prodaju namještaja svjetski poznatih brandova sa informacijama i online kartom gdje se se koji namještaj može kupiti.
Klikova:23, Glasova:0, Ocjena:0,00


Stolarija- Bopsić -Zadar

  0.0
www.stolarija-bopsic.hr
IZRADA NAMJEŠTAJA, GRAĐEVINSKE STOLARIJE I RESTAURACIJA ANTIKNOG NAMJEŠTAJA
Klikova:35, Glasova:0, Ocjena:0,00


Parket studio

  0.0
parket-studio.net
Parketarski obrt Parket studio može se pohvaliti svojom 25 godina dugom tradicijom parketarstva. Iz godine u godinu knjiga iskustava neprestano je rasla i danas obrt Parket studio djeluje na području Grada Zagreba ali i izvan Grada Zagreba i na moru.
Klikova:7, Glasova:0, Ocjena:0,00
Zebra.hr - Namještaj i oprema za dom

  0.0
zebra.hr
Zebra.hr nudi široki asortiman kvalitetnog namještaja po povoljnim cijenama, iz kojeg treba izdvojiti spavače sobe, vrtni namještaj, dječje sobe, namještaj za dnevni boravak, kuhinje i drugi dizajnerski namještaj, kao i oprema za dom.
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


INOX Ograde Trgo-pak

  0.0
www.trgo-pak.hr
Tvrtka je koncentrirana na izradu inox bravarije prema našim i vašim sugestijama.Od samih početaka pa do danas, prioritet su nam vlastita proizvodnja i sada već prepoznatljiva kvaliteta, na koju se svi naši kupci mogu osloniti. U tome nam pomaže stalno ulaganje u strojni park, kao i usvajanje novih tehnoloških procesa u domenu našeg poslovanja kao što su INOX bravarija, balkonske ograde i INOX ograde. INOX, BRAVARIJA, OGRADE , STEPENICE , TENDE , NADSTREŠNICE , VRATA , PROZORI , RUKOHVATI , REŠETKE , METALNE, KONSTRUKCIJE , NEHRĐAJUĆI, ČELIK, IZRADA ,ČELIK ,INOX , CRNA , BRAVARIJA , OGRADE , STEPENICE , NADSTREŠNICE , VRATA , PROZORI,KRUŽNE STEPENICE, RUKOHVATI, NEHRĐAJUĆI ČELIK
Klikova:21, Glasova:0, Ocjena:0,00


Bradač stolarija

  0.0
www.stolarija-bradac.hr
Stolarija Bradač namještaj po mjeri, stepenice i građevinska stolarija od masivnog drva
Klikova:21, Glasova:0, Ocjena:0,00


a24e - portal

  0.0
www.a24e.com
Portal za promociju majstora, obrtnika i usluga u graditeljstvu, interijeru te uređenju vrta i okućnice
Klikova:8, Glasova:0, Ocjena:0,00


Zavjese Renata

  0.0
www.zavjese-renata.com
Precizno i stručno šivanje i krojenje zavjesa po mjeri, uz dugogodišnje iskustvo i na zadovoljstvo mnogih.
Klikova:42, Glasova:0, Ocjena:0,00


Izrada namještaja Perković

  0.0
www.namjestaj-perkovic.hr
Namještaj Perković se bavi proizvodnjom namještaja po mjeri. Poslujemo od 1995. godine, što znači da je za nama stotine kuhinja, soba i ostalog namještaja. Radimo na način da na poziv, odnosno upit potencijalnog kupca dolazimo na izmjeru. Ako kupac nema ideju, mi mu predlažemo, prikazujemo naš već izrađeni namještaj te dogovaramo detalje. Napravimo trodimenzionalni prikaz željenog. VAŽNO! Sve ovo bez obaveze i ništa ne košta. Pratimo trendove pa sve što se pojavi na tržištu mi možemo ponuditi kupcu. Trenutno hit proizvodi su kuhinje sa bojanim medijapanom. Proizvodimo od kvalitetnih njemačkih i austrijskih repromaterijala: iverica KAINDL, EGGER, okov GRASS, BLUM.
Klikova:7, Glasova:0, Ocjena:0,00


Izrada kuhinja

  0.0
www.kuhinje-dordic.hr
Naša kuhinja srce Vašeg doma
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


Rolete

  0.0
www.verol.hr
Želite li zaštititi Vaš stambeni ili poslovni prostor od sunca, vremenskih nepogoda, buke ili pogleda, na izboru Vam je velika paleta naših proizvoda
Klikova:6, Glasova:0, Ocjena:0,00
Najbolji

Hrastico namještaj

Kvalitetni namještaj od masivnog drva
www.hrastico.com