Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:

1

Internet knjizara hrvatske knjige

                                
www.otvorena-knjiga.com
Otvorena-knjiga.com je internet knjižara hrvatske knjige i knjige o Hrvatskoj koja nastoji svojim naslovima obuhvatiti i predstaviti najvažnija izdanja iz kulturnog, društvenog, političkog i gospodarskog područja te poticati hrvatski jezik uopće.
Klikova:397, Glasova:13, Ocjena:3,08


Planet Zoe

  0.0
planetzoe.net
Knjižara Planet Zoe specijalizirala se za razvojnu literaturu, knjige za djecu, metodičku literaturu za stručnjake koji rade s djecom i praktične priručnike za roditelje. Planet Zoe djeluje kao izdavačka kuća i edukacijski centar. Naša online knjižara bogata je knjigama koje su namjenjene: djeci i roditeljima odgojiteljima učiteljima logopedima edukacijskim rehabilitatorima dječjim psiholozima učenicima i studentima
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


FORMO ARTIS D.O.O.

  0.0
www.formoartis.hr
Prodaja ručnih pumpi i bookmarkera (knjižnika)
Klikova:12, Glasova:0, Ocjena:0,00
eLibar aukcija knjiga

  0.0
www.elibar.net
2009. godine pokrenuli smo internetsku aukciju eLibar.net koja nudi veliki izbor knjiga, časopisa, stripova zemljovida i plakata. U izborniku kategorija pronaći ćete široku lepezu književnog stvaralaštva od antikvarnih izdanja do novih, odnosno rabljenih knjiga. Namjenjeni smo svim ljubiteljima pisane riječi, odnosno svima koji imaju problema kako nabaviti neku knjigu ili što prije doći do tražene lektire, građe za znanstveno istraživanje, možda poklon ili pak razonodu i bezbrižno uživanje u čitanju.
Klikova:112, Glasova:0, Ocjena:0,00


Superknjižara d.o.o.

  0.0
www.superknjizara.com
Klikova:384, Glasova:0, Ocjena:0,00


Moderna vremena online dućan

  0.0
www.moderna-vremena.hr
Klikova:511, Glasova:0, Ocjena:0,00


Algoritam [books & publishing, computers & multimedia]

  0.0
www.algoritam.hr
Klikova:297, Glasova:0, Ocjena:0,00


Najbolji