Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


Tržnica d.o.o. Osijek

  0.0
www.trznica.hr
Klikova:203, Glasova:0, Ocjena:0,00


Uranio-vedo internet stranice

  0.0
www.uranio-vedo.hr
Klikova:180, Glasova:0, Ocjena:0,00


TEWA ambalaza ....................

  0.0
www.tewa.hr
TEWA ambalaza ; proizvodnja transportne i prodajne kartonske ambalaze , Industrijska cesta 2 , 10310 Ivanic Grad
Klikova:193, Glasova:0, Ocjena:0,00
Sjaj kamen d.o.o.

  0.0
sjaj-kamen.hr
Zastupstvo-prodaja Lithofin profesionalni proizvodi; čišćenje-zaštita-njega mramora, granita, kamena, keramike, cotto i terracotta
Klikova:1, Glasova:0, Ocjena:0,00


ELIAS Poslovno Savjetovanje doo

  0.0
www.elias.hr
Jedino je razvoj usmjeren ka stvaranju vrijednosti za sve sudionike u poslovnom procesu (vlasnike, zaposlenike, kupce, dobavljače, društvo, okoliš) ODRŽIVI RAZVOJ, a to je ujedno i jedini model razvoja koji omogućuje dugoročan poslovni uspjeh. Naša je misija partnerima ponuditi neophodne alate i potrebnu podršku na putu prema dugoročnom uspjehu. .......................... Tvrtka ELIAS Poslovno Savjetovanje d.o.o. osnovana je 2008. g. Odluka o osnivanju tvrtke bila je potaknuta aktualnim zbivanjima u poslovnom svijetu i razvojem makroekonomske situacije. Naime, u kriznim se trenucima tvrtke susreću sa sve više i više poslovnih izazova (pad likvidnosti, pad prometa, visoki troškovi financiranja, opća ekonomska nestabilnost). U takvom je okruženju, više nego ikada potrebno da rukovodeći kadar, uz pomoć kvalitetnih alata (unutarnjih i vanjskih), pažljivo motri razvoj poslovanja firme, kako bi na vrijeme mogao reagirati, i izbjeći mogući negativan utjecaj iz okoline, te postaviti strategiju firme za dugoročni rast i razvoj. Zajedno sa svojim suradnicima, ELIAS želi promovirati modela održivog razvoja poslovanja. Održiv, u pravom smislu te riječi, je samo onaj razvoj koji je uravnotežen kroz tri osnovne vrijednosti: financijske, ekološke i društvene.Biti će nam drago odgovoriti Vam na sva dodatna pitanja u vezi naših usluga. Želimo Vam prosperitetno poslovanje!
Klikova:31, Glasova:0, Ocjena:0,00


Probe - profesionalni alati i oprema

  0.0
www.probe.hr
Profesionalni alati i oprema, uređaji i oprema za obradu metala. Kompletna ponuda od aparata za zavarivanje, preko tračnih pila i brusilica, savijačica cijevi i profila do ručnog električnog alata i agregata te potrošne i vijčane robe. Sve za obradu metala.
Klikova:33, Glasova:0, Ocjena:0,00


Knjigovodstvo Pro Akti

  0.0
knjigovodstvo-pro-akti.hr
Knjigovodstveni servis sa dugogodišnjim iskustvom.
Klikova:12, Glasova:0, Ocjena:0,00


Riječki Uslužni Servis d.o.o.

  0.0
www.rus.hr
Tvrtka
Klikova:260, Glasova:0, Ocjena:0,00


Justina d.o.o. - Pakostane

  0.0
www.justina-pakostane.com
Juština d.o.o. - Pakoštane je tvrtka u vlasništvu općine Pakoštane te posjeduje koncesiju za upravljanje parkiralištem i lučicom u Pakoštanima.
Klikova:101, Glasova:0, Ocjena:0,00


Mediaportal - poslovi portal Vukovar

  0.0
www.mediaportal.hr
Mediaportal je poslovni portal Vukovara. Nudi vam pregled tvrtki, obrta i njihovih proizvoda i djelatnosti, cjenike, te kontakte. Pogledajte video promocije, web galerije, forum!
Klikova:21, Glasova:0, Ocjena:0,00


Servis GPK

  0.0
www.servis-gpk.hr
Prodaja i ugradnja opreme za centralna grijanja, klima uređaja i solarnih sustava. Izvođenje različitih vrsta strojarskih instalacija. Prodaja i održavanje posuda pod tlakom.
Klikova:19, Glasova:0, Ocjena:0,00


rent.hr ll iznajmljivanje i najam osobnih vozila, putnickih i teretnih kombija, plovila i stanova

  0.0
www.rent.hr
rent.hr - iznajmljivanje i najam osobnih vozila, putnickih i teretnih kombija, plovila i stanova
Klikova:15, Glasova:0, Ocjena:0,00
Hrvatska udruga poslodavaca

  0.0
www.hup-cea.hr
Klikova:168, Glasova:0, Ocjena:0,00


Posaodanas

  0.0
posaodanas.hr
nama PosaoDanas.hr je portal koji se bavi tržištem rada u Republici Hrvatskoj. Na ovom mjestu možete pronaći najnovije informacije o natječajima za zaposlenje, te životopise posloprimaca koji traže posao. Sve usluge su potpuno besplatne te služe kao pomoć poslodavcima i posloprimcima u potrazi za kvalitetnim radnim mjestom/radnom snagom. Baze životopisa i natječaja pozorno se prate od strane moderatora kako bi se eliminirali lažni oglasi te natječaji sumnjive prirode
Klikova:13, Glasova:0, Ocjena:0,00


Pivnica.net

  0.0
www.pivnica.net
Portal o pivu, pivopijama i pivskom gospodarstvu.
Klikova:104, Glasova:0, Ocjena:0,00


Naturavita - Hrvatske Šume

  0.0
naturavita-project.eu
Naturavita - jedan od najvećih projekata zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj.
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


najam strujnih agregata dksound

  0.0
www.najam-strujnih-agregata.com
najam strujnih agregata agregati generatori privremeno prikljucenje struje agregat
Klikova:12, Glasova:0, Ocjena:0,00


Poslovni imenik RH

  0.0
www.poslovni-imenik.com
Poslovni imenik je načinjen kao svojevrstan vodič ili katalog kojemu je osnovni zadatak jednostavno i pregledno predstavljanje hrvatskih poduzeća na Internetu. Detaljna prezentacija poizvodnog programa i usluga, pregledan prikaz osnovnih ili pak detaljnih podataka o samom poduzeću, njegovoj povijesti, prodajnoj mreži, novostima i svemu ostalom prema želji korisnika. Poslovni imenik uključuje i potpuno besplatnu burzu roba i usluga kao i niz drugih servisa.
Klikova:507, Glasova:0, Ocjena:0,00


HR Semafor

  0.0
www.hrsemafor.hr
HR Semafor je besplatni magazin i vodič koji uz tematiku automobila zastupa i teme građenja i opremanja, ljepote i zdravlja, kulture, sporta i putovanja koje zajedno s oglasima, člancima i intervjuima čine interesantnu cjelinu opsega cca 72 stranice.
Klikova:12, Glasova:0, Ocjena:0,00


Gorski kotar - Jablan

  0.0
www.jablan.biz
U planinskom djelu Gorskog kotara na 700 metara nadmorske visine smjestilo se naselje Jablan. Naselje je sastavni dio Grada Vrbovskog... Bijela kosa 1289m n/v
Klikova:280, Glasova:0, Ocjena:0,00
Najbolji