Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


SYNAPSE.HR - iTECH Portal, Recenzirane Vijesti i novosti iz web biznisa

  0.0
synapse.hr
iTECH Portal, Recenzije Hardvera, Softvera, najnovije Biznis Vijesti i Novosti s portala web tehnologija i interneta, te najnovije iPhone i Android aplikacije na tržištu u Hrvatskoj i Eu.
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


SYNAPSE.HR - iTECH Portal, Zabavne i Recenzirane Vijesti i novosti iz web biznisa

  0.0
synapse.hr
iTECH Portal, Recenzije Hardvera, Softvera, najnovije Biznis Vijesti i Novosti s portala web tehnologija i interneta, te najnovije iPhone i Android aplikacije na tržištu u Hrvatskoj i Eu.
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


Naturala.hr - najbrža veza s prirodom

  0.0
www.naturala.hr
Naturala.hr je portal o zdravlju koji promiče prirodne metode liječenja (fitoterapiju, aromaterapiju, homeopatiju...), prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu.
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00
Zooportal

  0.0
zooportal.hr
Početna st(r)anica za vašeg kućnog ljubimca
Klikova:3, Glasova:0, Ocjena:0,00


osmrtnica.net

  0.0
www.osmrtnica.net
osmrtnica.net je prvi hrvatski BESPLATNI portal za predaju i objavu obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, zahvala i sjećanja na naše drage pokojnike. Zamišljena kao mjesto na kojem možete pronaći sve potrebne informacije vezane uz posljednji ispraćaj Vaših najmilijih - od obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, preko sjećanja na pokojnike, pa sve do informacija o najbližoj cvjećarni, o tome gdje izraditi spomenik, kako do groblja, i još mnogo toga. Prednost osmrtnica na internetu naspram osmrtnica u tiskanim medijima je velika. Vjerujemo da ne kupujete sve dnevne novine koje se mogu naći na hrvatskom tržištu, tako da se može slučajno dogoditi da informacija o smrti Vašeg prijatelja, rođaka ili poznanika ne dođe na vrijeme do Vas. Međutim, obavijesti o smrti iz cijele Hrvatske, koje se jednom nađu na ovim stranicama- ovdje i ostaju, dok su u novinama samo jedan dan. Današnje društvo želi najsvježije informacije, na najbrži mogućni način, na jednome mjestu. UPRAVO ZATO SMO OVDJE ZA VAS.
Klikova:16, Glasova:0, Ocjena:0,00


Winalite.Hr

  0.0
winalite.hr
Winalite.Hr - prva online trgovina Winalite proizvoda
Klikova:6, Glasova:0, Ocjena:0,00


PraviPosao.hr

  0.0
www.praviposao.hr
PraviPosao.hr je novi web portal na hrvatskom online tržištu rada i zapošljavanja. Posloprimcima je dostupno pretraživanje i pregled objavljenih oglasa za zapošljavanja u više od 30 kategorija. PraviPosao.hr je ujedno i online servis za voditelje odjela ljudskih potencijala (Human Resources) i poduzetnike koji žele jednostavno i učinkovito rješenje za sve potrebe vezane uz oglašavanje slobodnih radnih mjesta. Online kreiranje i objava oglasa za posao je moguća već za 5 minuta, bez registracije i kreiranja korisničkog profila.
Klikova:10, Glasova:0, Ocjena:0,00


slavonski.hr - RITAM SLAVONIJE - informativni portal

  0.0
www.slavonski.hr
Sve, baš sve na svijetu ima svoj ritam. Ritam Slavonije je poseban i jedinstven, baš kao što Slavonci kažu – da je bolji ne bi valjalo. Pratiti taj ritam u svim njegovim bogatim oblicima naš je cilj. Zato smo tu.
Klikova:7, Glasova:0, Ocjena:0,00


Vijesti Hrvatska

  0.0
www.vijesti123.com
Vijesti iz Hrvatske. Dnevno svježe vijesti iz Hrvatske na portalu vijesti123.com. Na našem portalu možete čitati svježe vijesti svakih sat vremena.
Klikova:36, Glasova:0, Ocjena:0,00


zanimljivohr

  0.0
zanimljivohr.com
Sve zanimljivosti na jednom mijestu.
Klikova:8, Glasova:0, Ocjena:0,00


Hrvatski Portali - najopširnije recenzije hrvatskih portala

  0.0
www.hrvatskiportali.com
Web portal specijaliziran za pisanje recenzija portala hrvatskog govornog područja, zajedno s pozitivnim i negativnim stvarima moguće je i komentirati željeni portal, te pročitati komentare ostalih korisnika.
Klikova:29, Glasova:0, Ocjena:0,00


Portal Grada Biograd n/m, vijesti grada Biograd n/m

  0.0
grad-biograd.net
Grad biograd, Portal grada Biograd n/m, vijesti grada Biograd n/m, yacht charter croatia Biograd, nekretnine Biograd, real estates, zanimljivosti iz svijeta i okolice.
Klikova:16, Glasova:0, Ocjena:0,00
Agrozemlja - Poljoprivredni portal

  0.0
www.agrozemlja.net
Poljoprivreda - agrozemlja je internet portal svih oblasti poljoprivrede stočarstvo, ratarstvo, voćarstvo, pčelarstvo, vinogradarstvo...
Klikova:21, Glasova:0, Ocjena:0,00


Velika Gorica plus

  0.0
www.velikagoricaplus.com
Pronađi sve što tražiš. Portal Velike Gorice koji pruža mogućnost građanima da sve što traže pronađu u svome gradu.
Klikova:66, Glasova:0, Ocjena:0,00


nezavisni portal grada Osijaka

  0.0
osijek-cro.com
Neslužbeni internet portal - grad Osijek. Mjesto gdje se nalaze informacija, edukacija, zabava i to sve na jednom mjestu. Preko portala se takoder može i tražiti posao, reklamirati se, pročitati dnevni horoskop, pogledati galerija slika i još mnogo drugih stvari.
Klikova:46, Glasova:0, Ocjena:0,00


Hrvatski celebrity magazin Story

  0.0
www.story.hr
Od zvijezdanog imenika i svijeta pa do animiranih celebrity priča, mode i ljepote. Online izdanje popularnog celebrity magazina Story.
Klikova:50, Glasova:0, Ocjena:0,00


Vijesti.hr

  0.0
www.vijesti.hr
Portal Vijesti.hr vam na jednom mjestu donosi pregledne i lako čitljive vijesti iz Hrvatske. Izvor vijesti naveden je uz svaku vijest, a poredak izvora se mijenja prilikom svakog učitavanja stranice. Naslovi i kratki uvodi vijesti izmjenjuju se iznad preuzetih vijesti.
Klikova:13, Glasova:0, Ocjena:0,00


nezavisni portal Dugog Sela

  0.0
www.dugoselo.org
medij, nezavisni portal grada Dugog Sela, vijesti iz gradske uprave, događanja iz kulture, sporta, zanimljivosti u gradu, gradski forum
Klikova:4, Glasova:0, Ocjena:0,00


STOLNOTENISKI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

  0.0
www.stszz.hr
Stolnoteniski Savez Zagrebačke Županije - službene stranice. Klubovi članice, natjecanja, ragn liste, Liga Nada
Klikova:18, Glasova:0, Ocjena:0,00


VATRENE VIJESTI 911

  0.0
vatrenevijesti49.blog.hr
vatrogasne vjesti iz cijelog svijeta pa i šire
Klikova:51, Glasova:0, Ocjena:0,00
Najbolji