Putokazi.net
Kontakt | Marketing

Pretraživanje:


ARKADE.HR Zivotna prica ide dalje ...

  0.0
www.arkade.hr
Portal je osnovan 2008. godine s namjerom da zabilježi spomen na one koji više nisu s nama. Spomenar je napravljen u multimedijalnom obliku kako bi osim sažete životne priče voljene osobe mogle ostaviti zauvijek zabilježene fotografije, filmove i sjećanja...
Klikova:29, Glasova:0, Ocjena:0,00


Planet Zemlja

  0.0
planet-zemlja.blogspot.com
Iz velike daljine planet Zemlja izgleda kao loptica koja lijeno pluta u prostranstvu. Izbliza je pak to golema stijena i ognjemnom jezgrom i zuji oko Sunca brzinom od 106.560 kilometara na sat ( ili 66.600 milja na sat) otprilike 14 puta brže od metka.
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00


Obiteljski centar Virovitičko-podravske županije

  0.0
www.obiteljskicentar.hr
Klikova:13, Glasova:0, Ocjena:0,00
Astro24h

  0.0
astro24h.hr
Astrologija i Tarot - Astro24h je internetska stranica koja na jednom mjestu okuplja najbolje astrološke i tarot majstore u regiji. Otvoreno non-stop, 0-24, 7 dana u tjednu. http://astro24h.hr/
Klikova:14, Glasova:0, Ocjena:0,00


Myprotect.net

  0.0
www.myprotect.net
Sve za zaštitu na jednom mijestu! Obrazovanje zaštitara, obrazobanje tijelesnih čuvara,upotreba oružja Myprotect.net All for protection in one place!
Klikova:33, Glasova:0, Ocjena:0,00


Meditacija za Poslovne Ljude

  0.0
www.meditacijazaposlovneljude.com
Naučite efikasne programe meditacije koje primjenjuju vodeće svjetske tvrtke za svoje direktore i zaposlenike...
Klikova:13, Glasova:0, Ocjena:0,00


Centar za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska

  0.0
www.fertilitycare.hr
Centar za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska je udruga stručnjaka, korisnika i simpatizera FertilityCare sustava, međunarodno priznate znanstvene metode koja se temelji na praćenju znakova plodnosti te koja pomaže u liječenju problema ginekološkog i reproduktivnog zdravlja žene poput neplodnosti, spontanih pobačaja itd. Centar se bavi promicanjem FertilityCare™ sustava (engl. Creighton Model FertilityCare™ System) i na njemu baziranog NaPro liječenja (engl. NaProTechnology®). Cilj Centra je njihova integracija u hrvatski zdravstveni sustav i učiniti ih dostupnim svakom zainteresiranom.
Klikova:26, Glasova:0, Ocjena:0,00


osmrtnica.net

  0.0
www.osmrtnica.net
osmrtnica.net je prvi hrvatski BESPLATNI portal za predaju i objavu obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, zahvala i sjećanja na naše drage pokojnike. Zamišljena kao mjesto na kojem možete pronaći sve potrebne informacije vezane uz posljednji ispraćaj Vaših najmilijih - od obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, preko sjećanja na pokojnike, pa sve do informacija o najbližoj cvjećarni, o tome gdje izraditi spomenik, kako do groblja, i još mnogo toga. Prednost osmrtnica na internetu naspram osmrtnica u tiskanim medijima je velika. Vjerujemo da ne kupujete sve dnevne novine koje se mogu naći na hrvatskom tržištu, tako da se može slučajno dogoditi da informacija o smrti Vašeg prijatelja, rođaka ili poznanika ne dođe na vrijeme do Vas. Međutim, obavijesti o smrti iz cijele Hrvatske, koje se jednom nađu na ovim stranicama- ovdje i ostaju, dok su u novinama samo jedan dan. Današnje društvo želi najsvježije informacije, na najbrži mogućni način, na jednome mjestu. UPRAVO ZATO SMO OVDJE ZA VAS.
Klikova:17, Glasova:0, Ocjena:0,00


Dadilja.hr

  0.0
https://dadilja.hr
Dadilja.hr je platforma koja spaja roditelje i dadilje. Roditelji mogu pretraživati dadilje prema željenim kriterijima ili objaviti oglas. Dadilje nakon obavljenog posla dobivaju recenziju roditelja, i tako drugim roditeljima olakšavaju izbor. Stranica je optimizirana i za mobilne uređaje.
Klikova:0, Glasova:0, Ocjena:0,00


Plac.com.hr

  0.0
www.plac.com.hr
Plac.com.hr portal Vam nudi besplatnu ponudu prostora na kojem mozete promovirati svoje ideje i zaraditi.
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


Portal za škole

  0.0
www.skole.hr
Klikova:66, Glasova:0, Ocjena:0,00


Positiva Forum - forum za zdravlje i ostale zanimljivosti

  0.0
www.positivaforum.com
Forum koji obrađuje područje zdravlja, alternativne i klasične medicine, prehrane, itd. Te svih ostalih zanimljivih stvari.
Klikova:427, Glasova:0, Ocjena:0,00
Školske knjige

  0.0
www.skolske-knjige.hr
Prodaja kvalitenih školskih torbi iz Hama i Samsonite asortimana, te prodaja udžbenika svih nakladnika za osnovne škole, gimnazije i srednje škole.
Klikova:5, Glasova:0, Ocjena:0,00


e_skola_home

  0.0
hpd.botanic.hr
Project of E-school for high school education for chemistry. Na ovim stranicama nalazi se popis recenziranih linkova. Projekt e-šlole Hrvatskog prirodoslovnog društva. Pozivamo sve zainteresirane učenike u području prirodoslovlja da nam se pridruže. Nastavnicima nudimo mogućnost stalnog usavršavanja.
Klikova:279, Glasova:0, Ocjena:0,00


Portal Dnevno.hr

  0.0
www.dnevno.hr
Nezavisni novinarski portal. Aktualne vijesti, Sport, Revije, Auto, Techno, Web Igre, Nagradne igre
Klikova:35, Glasova:0, Ocjena:0,00


Split-online.info

  0.0
split-online.info
Humor, zabava, literatura, kolumne
Klikova:78, Glasova:0, Ocjena:0,00


Popusti-Akcije Portal

  0.0
www.popusti.biz.nf
Sve na jednom mjestu: akcije, popusti, rasprodaje, sniženja u Hrvatskoj. Kategorije: Automobili, Moda, Kozmetika, Tehnika, Putovanja.
Klikova:66, Glasova:0, Ocjena:0,00


umag portal

  0.0
umag-portal.com
neslužbena stranica grada umaga, vijesti i obavijesti o događanjima u gradu na jednom mjestu
Klikova:93, Glasova:0, Ocjena:0,00


ITSM Partner ITIL Foundation edukacija hrvatski jezik

  0.0
www.itsm.hr
Dođite na ITIL Foundation v3 tečaj ili potražite certifikaciju iz područija Service Desk Instituta. Također nudimo savjetovanje iz područija Cobita i ISO20000 standarda
Klikova:66, Glasova:0, Ocjena:0,00


auto škola Deltapromet

  0.0
deltapromet.hr
Autoškola s dogogodišnjom tradicijom. Vršimo osposobljavanje kandidata za A1, A2, A i B kategoriju.
Klikova:13, Glasova:0, Ocjena:0,00
Najbolji